Christer Svensson (@ChristerSvenss7 )

Christer Svensson

Bio Journalist på Tidningen Babbel
Location Karlshamn
Tweets 19,9K
Followers 245
Following 610
Account created 30-07-2012 09:36:26
ID 725716075

Twitter Web App : Hur tänker man nu öppna fritt för resor! redan 13 juni! #Covid19" ökar i Blekinge! Löfven överkörd att högern, så överklassen får göra som dom vill? Ska vi inte hålla avstånd?

Twitter Web App : Polis skandal i Stockholm som gå på barn på Segel Torg! Är det så ni vill ha Sverige ! Vill vill inte ha rasist parti !

Twitter Web App : Moderaterna och SD tar inget ansvar i regioner och kommuner det se man nu när Skåningarna inte kan hålla sig från Sweden Rock/ Blekinge! Det är Corona tider! Skäms!

Twitter Web App : Danmark har misslyckats med sin gränsstängning ! Vet hur ansvariga i detta land har i huvudet!Vi vill inte att Danskar kommer in i Sydsverige! vi måste hålla smittan borta Ta ansvar tänk om ! Danskar är välkommna när allt är bra ingen!

Twitter Web App : Var på ett Skogsbrand jobb öster om Karlshamn idag! på sista maj! i morgon börjar sommaren! första månad! Även varit ledig i solen!

Twitter Web App : Hade Moderaterna med sina höger vänner tagit sitt ansvar i deras Regioner och Kommuner! hade vi inte varit i dessa Corona tider! så sluta lägg allt på regeringen! Samarbeta istället! Så allt blir normalt igen! vore trevligt!

Twitter Web App : Är inte Svenska välkomna till Danmark, så vill inte vi att Danskar åker över till Sydsverige och Blekinge! och ta smittan med er hit! håll er från Bleking! Ta ert ansvar i Danmark istället!

Twitter Web App : Det ökar Covid -19 i Blekinge med 182 smittade! Det får vi Tacka högerns överklass Skåningar som tog sitt i Kristi Himmelsfärd helg! Ta ert ansvar eller bry ni inte om andra människor?

Twitter Web App : Nej det är inte regeringens fel de gör så gott de kan med Corona Pandemin, men högen och Moderaterna både ta mer ansvar sina regioner och Kommuner som de styr! istället för att gnäll till vänster!

Twitter Web App : Men det finns mycket annat gott och fint att läsa från oss på Tidningen Babbel på nätet: Karlshamn.se/Skaparverkstan samt Tidningen Babbel Facebook!

Twitter Web App : På grund av Corona Pandemin så får vi inte ut någon papperstidning av Tidningen Babbel: på nätet finns tre av artiklar från Melodifestival! Karlshamn.se/Skaparverkstan samt Tidningen Babbels Facebook om ni vill se!

Twitter Web App : När ska SMHI prognos någon gång vara rätt!! just nu kommer ännu en skur i Karlshamn har gjort så idag! men prognosen visa något annat än vad som verkligheten är!