Haji Mn@sir (@HajiMat5 )

Haji Mn@sir

Location Kota Baharu, Kelantan
Tweets 42,2K
Followers 7,0K
Following 267
Account created 12-03-2018 14:04:20
ID 973198005636493312

Android : The former prime minister , however said, he would be willing to offer advice and share his experiences with members of his party, Parti Pejuang Tanah Air (Pejuang).

Android : Ahli-ahli UMNO ingin mengetahui kenapa Zahid Hamidi beri kenyataan tidak dapat halang sekiranya ada ahli-ahli UMNO dan BN yang sokong Anwar Ibrahim untuk tukar kerajaan.
#AWANInews #AWANI745

Android : Bila Anwar umum ada majoriti kukuh MP maka index di bskl jatuh. Ini tanda dia tidak popular pelabur.

Android : Selamat mengundi Sabahan.
Anda yg menentukan Sabah milik siapa. Jika Sabahan Warisan kalah Sabah diperintah oleh Malaya jangan salahkan pemimpin Malaya. Anda yg memilih Malaya. Jadi Sabah utk Sabahan undilah Warisan.

Android : Cukop lah seminggu utk Muhyiddin berfikir dan persiapan perlantikan KM Sabah semula serta pembentukan kabinet.
Anwar masih boleh terus pancing MP yg berminat.

sabahgazette.com/agong-tidak-te…

Android : KOTA KINABALU: Tim Presiden Warisan, berkata parti itu tidak akan pernah bergabung dengan Umno, berikutan dakwaan bahawa banyak ahli parlimen parti yang berpangkalan di semenanjung dan Barisan Nasional menyokong Anwar untuk membentuk kerajaan baharu.

Note : Anwar kurg 9 MP.

Android : Pres. UMNO,Zahid Hamidi & Pengerusi BN Sabah, Bung Moktar tak hadir di Ceramah GRS Muhyiddin di Kpg Sendil, KK. Apakah ini isyarat lunturnnya sokongan UMNO pd Muhyiddin ? Mlm esok kita akan dpt jawapannya.