Beskrupulozan (@MilosAJovanovic )

Beskrupulozan

Bio favstar.fm/users/MilosAJo…
Location Republic of Serbia
Tweets 33,7K
Followers 22,4K
Following 317
Account created 08-06-2011 17:42:16
ID 313453640

Twitter Web App : Zar nisam sladak? Imam samo dve godine ali nemam dom i porodicu. Molim vas pomozite mi da je nadjem. Ime mi je Žule, kastriran sam, vakcinisan, čipovan i zdrav. Ako vam se svidim pozovite bro 064/123-6507. Hvala

  • Start Video

iPhone : Niste ni svesni da dobroboljno učestujete u javnom linču porodice Djoković naručenom u kuhinji AV svi vi koji maliciozno komentarisete njihov život,a sve u cilju diskreditacije njegovog mišljenja o vakcini.
Pa eto ko hoće nek pljuje i dalje.
Sramota twitter.com/neuracunljivos…

iPhone : Branko Ivovic Vidite sta je tu budalastina - to vam je kao Rem-ova odluka da bas zamere trivijalnost - “ozoniranje”. Pored stotina krsenja zakona i nepodobstina. To je igra za slaboumne. Pored svih sranja, nedostatka opreme, dealova oko respiratora, bas je Nestorovic kriv? Mamac za budale.

  • Start Video

Android : Mislim da me veliki sin više ništa neće pitati u vezi domaćeg kad mu tata nije tu jer šta god mu pomognem posle baš mnogo skačem kroz kuću i govorim bože kako sam pametna ja sam najpametnija na svetu

Android : Predložio mi fejs neki video Četiri predloga za večeru sa manje od 300 kalorija, morao sam da ispečem 20 palačinki da dođem sebi..