Nor (@NsMasuri )

Nor

Bio #YNWA
Tweets 8,1K
Followers 298
Following 67
Account created 02-06-2012 01:12:27
ID 596961433

iPhone : When people ask you โ€œhow are youโ€ and your brain starts thinking about everything that is on your plate right now; your mental health, your workload, all the dramas, but u end answering โ€œiโ€™m good, thank youโ€ because youโ€™re just too lazy / tired to talk about all that ๐Ÿ™‚

iPhone : Such a contradicting statement. And people can't see this?

*want tall boyfriend because want to wear heels

*no tall boyfriend, no heels.

*But it's not about y'all?

If it's really not about y'all, then wear heels regardless of your boyfriend's height, no? twitter.com/yoursturulypirโ€ฆ

iPhone : WE GOT A NEW SUPERSTAR

  • Start Video

iPhone : 6 Disember 2020, Sinar Harian lapor berita dari Sin Chew Daily yang petik pakar Covid-19 China bahawa:

"Dijangkakan pada 25 Januari 2021, jumlah kes Covid-19 di Malaysia akan mencecah sehingga 187,997 kes".

Berapa kes semalam? 186,849.

Ada lagi...

sinarharian.com.my/article/113482โ€ฆ

iPhone : Salam warga KL, saja la nak bagitau. Kan sekarang ni semua kena guna laptop. Kalau ada laptop yang dah slow ataupun nak format, biasanya kat kedai akan charge RM50 kan? Mana yang tak mampu, boleh la DM aku tolong formatkan. Bayaran seikhlas hati, saya cuma nak bantu #ProjekLaptop

iPhone : Salam semua saya abg kepada arwah kemungkinan esok akan dikebumi di shah alam saya mohon jasa jika arwah ada hutang sesiapa boleh dm saya
jasa kalian amat dihargai terima kasih
Alfatihah untuk angah AHMAD ZAIDI BIN AHMAD ZAMRI twitter.com/useffhaitch/stโ€ฆ

iPhone : Aku pun pernah juga "biarkan" isteri aku diketawakan org lain sebab kemampuan bahasa Melayu dia, gelak-gelak sbb dia tak faham.

Balik rumah, dia minta aku jgn buat lagi, rasa kekok dan malu tu tetap ada.

Engkau kahwin nnt, jgn biarkan isteri jd bahan jenaka. Praise her.

iPhone : Mantap juga brother rambut putih tu punya penjelasan.

Dan dia sgt betul, ada lelaki lembut yg memang tak mahu kelihatan sprti itu, perwatakkan je lembut, hati tetap suka ke berlainan jantina.

  • Start Video

iPhone : Normalize asking for permission before giving their private number to someone else.

Biasakan untuk meminta izin seseorang sebelum memberikan nombor peribadinya kepada orang lain.