아이샤 포포 (@aishahpopo )

아이샤 포포

Tweets 2,6K
Followers 80
Following 256
Account created 18-04-2019 16:09:44
ID 1118909486264016896

iPhone : Sumpah aku tak tau apa dosa aku dapat adik adik macam ni HAHAHAHAHAHAHAHA TAK GUNA ! Yaallah geli bodo 😭😭😭😭😭😭

  • Start Video

iPhone : Punyalah suka ye

  • Start Video

iPhone : Nairobi Ingatkan dah habis dah pasal dia ni. Last2 datang balik, orang kalau nak curang ni, dia takkan pernah habis, sebab perangai tu dah jadi taik and sebati dalam diri dia, so peduli apa dia ada anak bini sekali pun, sebab dah terbiasa.

iPhone : Nah video ni untuk perempuan yang nak kawin terus hidup senang kaya raya mewah pastu bandingkan suami dengan bapa. Perkahwinan ni kalau mula dari bawah mesti akan jumpak manis di hujung. Ada fasa setiap perkahwinan, tak kira la kawin umoq brapa pon. Fasa tu sama ja semua. Lumrah.

  • Start Video

iPhone : my friend yang share tips ni, overall sumpah menjadi baru je baca satu malam & i think my whole day today is very run smoothly 🥺

  • Start Video