. (@fsbrn_ )

.

Bio 🎈
Tweets 86,2K
Followers 1,1K
Following 2,2K
Account created 25-05-2012 12:28:11
ID 590031354

Android : Kepada penyangak babi ni. Aku nak pesan. Langit tak selalu cerah. Aku bekas pelaku benda macam ni. Tapi tak lama. Karma mesti sampai.

  • Start Video

Android : Bab kahwin ni kalau boleh janganlah kita anggap sebagai satu keseronokan je,

Bukan tak boleh nak kahwin awal tapi seeloknya biarlah perkahwinan yang dibina tu datang dengan kefahaman tanggungjawab bukan keseronokan nak memenuhi nafsu shj,

Android : Adakalanya, kita rasa emosi kita teruk tapi nak explain pun tak tau lagu mana. Tapi, pernah rasa juga sebelum ni dan kita tahu juga ia takkan lama. Tapi sementara dia nak pergi tu memang rasa kelaut dalam jugalah. Lemas tak tau nak habaq lagu mana

Tak rasa selesa. Tak rasa ok

Android : Benda paling aku menyampah adalah orang yang suruh "bersyukur apa yg ada je la" bila mana ada orang tengah fight untuk keadilan/kesamarataan. Apa punya konsep ntah bersyukur walaupun dipijak, diinjak ni. Istinjak betul. πŸ˜‘

Android : Haritu I rasa macam bodoe je benda ni tapiiiiiiii

I kalau tengah mekap I selalu bukak Netflix. And tissue memang always ada atas vanity.....

Why not eh beli 🧐🧐🧐
Ke caner? Sapa dah beli best tak?

Android : DRIVE IN KEDAI MAMAK dekat area rumah I.

Staff bawa food and drinks atas tray to your car. Ni my parents pergi dating the other day.

My dad snap gambar ni, and send kat his group whatsapp. Now makin banyak kedai makan nearby my house buat this style.

Android : 𝚊.πš– Tak kesian ke dekat sab? ☹️ Dah lah tgh pkp, nak masak susah takde benda benda tu πŸ₯ΊπŸ₯Ί πŸ‘‰πŸ»πŸ‘ˆπŸ»

Android : Infection in BM is not infeksi – but jangkitan. Contribution is not kontribusi, but sumbangan. Appreciation is not apresiasi. It's penghargaan.

Can Malaysians pls read up Kamus DBP 😭 sakit telinga weh

Android : Kecik-kecik pun sudah rajin menolong di dapur. Yang besar sibuk main henfon dalam bilik. Tak malu ke? πŸ˜…

  • Start Video

Android : Kembali kita dalam rancangan berapa dah habis duit dekat shopee tewww πŸ’†πŸ»β€β™€οΈ