Lily Jual Giftset Perfumes🌼 (@plutonchick )

Lily Jual Giftset Perfumes🌼

Bio A part-time fragrance and beauty products seller • 10x moneyback guarantee

• Links: linkmix.co/2498761

Location Shah Alam & Kuching
Tweets 51,2K
Followers 1,2K
Following 333
Account created 21-08-2011 14:57:47
ID 359410386

Android : That's it! i have to get Adiel his own perfume. Probably Tous baby, he is so interested in his daddy's fragrance and he spraying them before sleep. Like this little kid is doing what his mommy been doing

I bought cologne baby Johnson but cannot go. He wants the spray type 😂

Android : Meanwhile, Lancome Beauty Box is still available for purchase at only RM 339. I used to sell this at RM 347!

What you see is what you get. If you want to pick up, of course you can, if youre in Shah Alam.

In 24 hours youll get your beauty box safely handed to you 😁

Android : I brought and introduced My Way by Armani Giftset 50ml + 15ml edp last season (Oct/Nov 2020) directly from oversea

Not sure if i can bring back the set. But the set was sold for RM 365. That was when it was first released internationally.

Android : Sebab facebook algorithm memang block/soft ban perkataan ni semua. Promo, sale, cod, delivery, jual, beli, harga, RM dan banyak lagi perkataan lain.

Perempuan arent really complicated. But FB. twitter.com/azliladzif/sta…

Android : Kenapa ambil Amerika yang huru hara untuk jadi contoh? Kenapa tak berani ambil New Zealand, Taiwan, Norway, dan lain-lain? Demokrasi bukan satu sistem yang rigid, ianya berevolusi mengikut peredaran zaman dan masyarakat setempat. twitter.com/Haziqmahmur9/s…

Android : Korang haha kad i tak cukup tau, kalau i ingat i akan letak, tapi selalunya lupa lah nak letak dalam parcels 😂😂😂 so far semua dah post cuma yang tinggal now is pre-orders perfumes.

Jangan lupa untuk singgah telegram i tau! t.me/beautioandco

Lagi ada 6 hari tau 😘

Android : omg my Lancome set dah sampai! Thank you sis Lily Jual Giftset Perfumes🌼! Service terbaik.

Dal Mi who?
Its Princess Jiee Ji Pyeong with Lancome lipstick 😆

TENGOK LIPSTICK I. Uhhh vibe vibe start up nak pergi dating

  • Start Video

Android : And i will give RM 10 discount for first 10 buyers.

Again RM 339 for first 10 buyers you can get the Lancome Tonique, anti smudge mascara, lipsticks, serum, brushes and the list goes on.

Tahu tak harga kita beli satu satu boleh cecah RM 1500+?