愛تروتروبيزوᛝ🌻 (@rusukx )

愛تروتروبيزوᛝ🌻

Bio My demon tweets for me. So mote it be!
Location North Borneo - Darul Ehsan
Tweets 157,3K
Followers 664
Following 335
Account created 15-09-2010 07:29:49
ID 190954035

Android : Normalise bagi review @ Shopee/Lazada/etc pasal produk tu. Bukan pasal delivery semata-mata. "Barang cepat sampai. 5 bintang."

Memang la barang boleh sampai cepat. Kualiti tu ok ke hauk? Itu review utama yang orang nak tengok

Product, packaging, delivery, service.

Android : PKPB pulekssss. Senang kan cmtu je menteri tukar tukar sbb pasni kuarantin kat rumah je takyah gi hosp kalau tak teruk. Cmtu la dik. Dia suruh belajar hidup dengan covid sementara tunggu vaksin. Kalau mati tu kira nasib kau la. Mcm tuuuu.

Android : Dah 2 minggu rupanya PKP tapi kes tak turun sebab... Cuba korang tengok kat luar tu. Sama tak macam PKP tahun lepas? Kalau macam sekarang ni la PKP, maybe kita akan jumpa balik pada tahun 2023. Oh lupa. Ada pilihanraya pulak nanti kan. Vaksin pun belum tentu berkesan.

Android : Penat aku tgk segala mcm last minute online learning. Patutnya start bulan Mac 2020, KPM, Menteri Pendidikan dah start fikir mcm mana nak bagi smooth perjalanan PDPR dan perkasakan online learning. Ini tidak. Kau bergaduh pasal politik hek kau!