Android : Rider wanita foodpanda kena terajang dengan uncle ni kenapa? Berita lanjut diperlukan! gerak semua wartawan tak bergaji gerakkk!!

  • Start Video

Android : Sebenarnya pernikahan tu saling melengkapi. Contoh paling senang, kau tak rajin mengemas, Allah bagi isteri yang rajin mengemas. Kau power masak, Allah bagi isteri yang tak berapa pandai nak masak.

Apa apa pun before kahwin, siapkanlah diri dari segi ilmu, mental, niat dll. twitter.com/zulabrarhakim/…

Android : Gais semalam kat kampung ayah aku ada rumah terbakar, habis hangus satu rumah 😭 Kalau nak tolong boleh derma ke 558202701059 - maybank (Masjid Ar-Rahmaniah) (tulis detail derma kebakaran) Location- Felda Lasah, Sungai Siput. Minta tolong rt ye, mari sama sama kita membantu 🥺

  • Start Video

Twitter Web App : I love this so much 😭

  • Start Video