thir ♡ (@wnathirahh )

thir ♡

Bio this is my fangirling spot. Follow at your own risk
Tweets 53,0K
Followers 432
Following 501
Account created 16-08-2012 23:17:23
ID 762528835

iPhone : Saya kurang gemar penggunaan terma “kaedah Islam.” Ini memberi gambaran seolah2 kaedah perubatan moden tidak islamik.

Walhal, islam mengiktiraf segala penemuan sains terkini, selagi mana tidak bertentangan dengan syariah.

Islam dan sains itu tidak “mutually exclusive.” twitter.com/marina_ibrahim…

iPhone : Anti vaxers really be like “You’re just gonna listen to doctors who studied medicine for 10 years? Wow enjoy being sheep , I’m gonna listen to a stay at home moms Facebook page cause I’m an independent thinker “

iPhone : nak kumpul semua parcel mulai hari ini sebab nak feeling2 mcm buat haul hehehe tp taktau la nak kumpul sampai bila sebab rasa macam tak sabar je

iPhone : Kyungsoo really went

🐧 : Thank you ☺️
🐧: I can’t speak English well 🥺👉👈
🐧: Sorry

😭😭😭😭

  • Start Video

iPhone : Detective Conan but make it to Detective Donald Duck 🦆😂

  • Start Video

iPhone : Sebab facebook algorithm memang block/soft ban perkataan ni semua. Promo, sale, cod, delivery, jual, beli, harga, RM dan banyak lagi perkataan lain.

Perempuan arent really complicated. But FB. twitter.com/azliladzif/sta…

iPhone : Mak aku nak close tab dekat chrome pun dia takut, takut apa yang dia buat tu tak save padahal benda memang auto save. Ya kawan-kawan, saya penuh kesabaran hari ni. Mak kita lahirkan kita besarkan kita kot! Steady jaaa dia. Takkan tanya pasal IT kita nak melatah? Lemah!

iPhone : Selain cabaran capaian internet, kelengkapan juga merupakan cabaran. Kadangkala keluarga sederhana pun susah nak cukupkan kelengkapan apabila 3-4 orang anak bersekolah, apatah lagi keluarga miskin.

Benarlah kata Noah Harari, teknologi pun mampu meningkatkan jurang kaya & miskin. twitter.com/DonJuan6009/st…

iPhone : Sleeping while smelling good really does help us get a deep sleep. I even have 2-3 perfumes that are solely being used just for sleeping. If you do not have a “sleeping perfume” yet. I encourage you to at least have one. A regular perfume can also be your sleeping perfume. twitter.com/blackbeausg/st…

iPhone : Mangkuk ni over nak mati time gelakkan orang hahahah

  • Start Video