1,8K Followers

165 Following

Bàsquet Manresa Base(@BasquetManresaB) 's Twitter Profile Photo

📅 Partits de la setmana

🏅 A les 11:30 el Júnior A juga pel tercer lloc del Campionat d'Espanya amb el Zentro Basket

🏀 El Cadet A a les 18:10 juga el primer partit de la F4 del Campionat de Catalunya que dona accés al Campionat d'Espanya

💪 Molta sort nois!

📅 Partits de la setmana 🏅 A les 11:30 el Júnior A juga pel tercer lloc del Campionat d'Espanya amb el Zentro Basket 🏀 El Cadet A a les 18:10 juga el primer partit de la F4 del Campionat de Catalunya que dona accés al Campionat d'Espanya 💪 Molta sort nois! #MadeinManresa
account_circle
BAXI Manresa(@BasquetManresa) 's Twitter Profile Photo

🏟️ Segon partit del Júnior A al Campionat d'Espanya!
🏀 Jornada 2 Grup D
🆚 CD Don Bosco
⏰ 19:30 📍 Palacio de Deportes Carolina Marín (Huelva)

EL DIRECTE: canalfeb.tv/live-lfendesa?…

🏟️ Segon partit del Júnior A al Campionat d'Espanya! 🏀 Jornada 2 Grup D 🆚 CD Don Bosco ⏰ 19:30 📍 Palacio de Deportes Carolina Marín (Huelva) EL DIRECTE: canalfeb.tv/live-lfendesa?…

🏀 Ahir diumenge, els nostres equips
Bàsquet Manresa Vermell 1r, Bàsquet Manresa Blanc 1
r i Bàsquet Manresa I5-I4 han participat en una nova
Trobada d’Escoles de Bàsquet, en aquest casa
organitzada per la A.E.LA SALLE MANRESA i la
FCBQ_CatCentral

🏀 Ahir diumenge, els nostres equips Bàsquet Manresa Vermell 1r, Bàsquet Manresa Blanc 1 r i Bàsquet Manresa I5-I4 han participat en una nova Trobada d’Escoles de Bàsquet, en aquest casa organitzada per la @basquetsalle i la @FCBQ_CatCentral #MadeinManresa

📅 Aquests són els partits de la
setmana

🏀 Diumenge el Júnior A comença el Campionat
d'Espanya davant l'Unicaja

💪 Molta sort nanus!

📅 Aquests són els partits de la setmana 🏀 Diumenge el Júnior A comença el Campionat d'Espanya davant l'Unicaja 💪 Molta sort nanus! #MadeinManresa

📸 Fotos de la setmana

A tots els partits del passat cap de setmana es va
guardar un minut de silenci per Jacinto Vivar, qui havia
sigut els últims 15 anys el delegat de camp de totes les
categories del club.

Descansi en Pau, Jacinto!

📸 Fotos de la setmana A tots els partits del passat cap de setmana es va guardar un minut de silenci per Jacinto Vivar, qui havia sigut els últims 15 anys el delegat de camp de totes les categories del club. Descansi en Pau, Jacinto! #MadeinManresa

🏀 Ahir diumenge, els nostres equips de 1r i de I5-I4 van participar a una nova trobada d’Escoles de Bàsquet de la Catalunya Central a Artés.

👏 Gràcies Club Bàsquet Artés i FCBQ_CatCentral per l’excel·lent organització.

🏀 Ahir diumenge, els nostres equips de 1r i de I5-I4 van participar a una nova trobada d’Escoles de Bàsquet de la Catalunya Central a Artés. 👏 Gràcies @cbartes i @FCBQ_CatCentral per l’excel·lent organització. #MadeinManresa

🏀 CAMPUS ESTIU DE BÀSQUET

🗓️ Entrenaments al juliol del 15 al 19 i del 22 al 26 de 8:30h a 13:30h

⛹️‍♀️⛹️ Per a nenes i nens nascuts entre el 2012 i el 2019, ambdós inclosos

🔝 Formulari d’inscripció al link de la Bio i a
continuació:

forms.office.com/e/Fs5ENb1g8J

🏀 CAMPUS ESTIU DE BÀSQUET 🗓️ Entrenaments al juliol del 15 al 19 i del 22 al 26 de 8:30h a 13:30h ⛹️‍♀️⛹️ Per a nenes i nens nascuts entre el 2012 i el 2019, ambdós inclosos 🔝 Formulari d’inscripció al link de la Bio i a continuació: forms.office.com/e/Fs5ENb1g8J #MadeinManresa

🏅 Felicitem al Martí Leon i al Micky Castillo, campió i tercer lloc d’Espanya de Seleccions Autonòmiques representant a Catalunya FCBQ amb la Selecció Mini Masculina i Mini Femenina respectivament.

👏 Enhorabona i per molts més exits.

🏅 Felicitem al Martí Leon i al Micky Castillo, campió i tercer lloc d’Espanya de Seleccions Autonòmiques representant a Catalunya @FCBQ amb la Selecció Mini Masculina i Mini Femenina respectivament. 👏 Enhorabona i per molts més exits. #MadeinManresa

🏀 Diumenge va tenir lloc la fase prèvia dels Campionats de Catalunya de 3c3 de la FCBQ i els nostres jugadors de la categoria Júnior Masculí 1r Any es van classificar a la Fase Final que tindrà lloc l'1 de maig al Complex Vell Congost.
Felicitats nois!

🏀 Diumenge va tenir lloc la fase prèvia dels Campionats de Catalunya de 3c3 de la @FCBQ i els nostres jugadors de la categoria Júnior Masculí 1r Any es van classificar a la Fase Final que tindrà lloc l'1 de maig al Complex Vell Congost. Felicitats nois! #MadeinManresa

⛹️⛹️‍♀️ Aquest passat dissabte, els equips de Iniciació 1r i I5-I4 van participar a la Trobada que va organitzar l’escola @aeepaidos a les seves instal·lacions. Tots s’ho van passar molt bé i van gaudir dels respectius partidets. Felicitats per la bona organització! #MadeinManresa