Iraurgi Saskibaloi klubaren Twitter kontu ofiziala. Cuenta oficial de Twitter de Iraurgi Saskibaloia. Harremanetarako / Contacto: [email protected] - 688657119

21,6K Tweets

4,3K Followers

365 Following

Azpeitia Guka(@AzpeitiaGuka) 's Twitter Profile Photo

Gaurtik ekainaren 4ra arte eskuratu ahalko dituzte Azpeitiko nahiz Azkoitiko saioetarako sarrerak Iraurgi saskibaloi elkartearen dokumentaleko partaideek, maila guztietako jokalariek, entrenatzaileek, laguntzaileek eta babesleek. Iraurgi Saskibaloia
azpeitiaguka.eus/azpeitia/17169…

account_circle

Saskibaloi elkartearen ibilbideari buruzko ikus-entzunezkoa egin dute, eta hori estreinatuko duten daten berri eman du klubak. Azpeitian datorren hilaren 13an erakutsiko dute, 19:00etan, Soreasu antzokian. Iraurgi Saskibaloia
azpeitiaguka.eus/azpeitia/17168…

Iraurgi Saskibaloia(@iraurgisb) 's Twitter Profile Photo

👋🏻 Egun on!

📺 “Iraurgi Saskibaloiaren 50. Urteurrenaren dokumentala ekainaren 13an estreinatuko dute”

👉🏻 azpeitiaguka.eus/azpeitia/17168…

Basketbasko(@Basketbasko) 's Twitter Profile Photo

Askartza Saskibaloia Iraurgi Saskibaloia LOIOLA INDAUTXU BSKT Araberri Basket Club FNBardoi CB Valle de Egüés Iosu Pezonaga 🏀DISDIRA BITXITEGIA ISB 1º MAILARA🏀

Talde Gipuzkoarra izango da EASO GIPUZKOA BASKET-ekin batera 1º mailara igoko dena, Final 4-a irabazi ostean.

📰KRONIKA⬇️
basketbasko.com/2024/05/21/dis…

📸 Iraurgi Saskibaloia

@AskartzaSaski @iraurgisb @loiolabasket @araberri @FNBardoi @EguesBaloncesto @iosupzng 🏀DISDIRA BITXITEGIA ISB 1º MAILARA🏀 Talde Gipuzkoarra izango da EASO GIPUZKOA BASKET-ekin batera 1º mailara igoko dena, Final 4-a irabazi ostean. 📰KRONIKA⬇️ basketbasko.com/2024/05/21/dis… 📸 @iraurgisb

🐺 Moviltek ISBko Nora Arozena ko 2. jardunaldiko jokalaririk baloratuena 47 puntuko balorazioarekin.

👉🏻 Hona hemen bere atzoko estadistikak

Lauko finala jokatu du asteburuan Iraurgi Saskibaloia-ren gizonen bigarren taldeak, eta atzo Araberriri finala irabazita, maila bat gora egin du. Bestelako emaitza izan du Espainiako Txapelketan kadete nesketako Moviltek ISBk; galdu egin dute azpeitiaguka.eus/azpeitia/17161…